• BIST 9548.09
  • Altın 2493.337
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.514
  • Siirt 22 °C

Suadiye: 'Seksapel Tanrı'nın armağanı'

Suadiye: 'Seksapel Tanrı'nın armağanı'
SİİRTAJANS.COM-Son zamanların en konuşulan çok önemli isimlerinden Suadiye hem göze hem kulağa hitap ediyor.En çok satan single albümler listesinde yer alan Suadiye şarkılarıyla adeta mest ediyor.Suadiye hem sakin hem de ürkek olduğunu çok ilginç cümleler

SİİRTAJANS.COM-Son zamanların en konuşulan çok önemli isimlerinden Suadiye hem göze hem kulağa hitap ediyor.En çok satan single albümler listesinde yer alan Suadiye şarkılarıyla adeta mest ediyor.Suadiye hem sakin hem de ürkek olduğunu çok ilginç cümlelerle itiraf etti.

 

Genç şarkıcı Suadiye, yeni single çalışması “Cesaretim Yok”un başarısıyla olduğu kadar yeni görüntüsüyle de dikkat çekiyor. Şarkısında “cesaretim yok” diyen Suadiye, dış görünüşündeki cesur tarzıyla beğeni topluyor.

 

Yıllar önce Yonca Evcimik in söylediği sözü ve müziği Şehrazata ait Cesaretim Yok şarkısıyla başarılı bir çıkış yakalayarak müzik listelerinde üst sıralarda yerini alan Suadiye en iddialı olduğu yerin sahne olduğunu söyledi. Sahnedeyken bambaşka birine dönüştüğünü söyleyen genç şarkıcı, ‘Sahnede kendimi daha seksi hissediyorum. Sahne benim için sihirli bir platform. Orada büyük bir enerji ve sınırsız özgürlük hissediyorum. Seksiliğe gelince, o benim elimde olan bir şey değil. Sanırım o da bana Tanrının bir armağanı.’ dedi.

 

Günlük hayatında sahnedeki gibi hissetmediğini söyleyen Suadiye "Normal hayatımda bir tık daha sakinim, ürkeğim. Ama sahnede bu his yok oluyor ve içimden seksi bir kadın çıkıyor.  Bu hal büyülü  bir etki yaratıyor" diyen şarkıcı, bu değişimin kendisini de şaşırttığını belirtti.

 

Suadiye, Mart ayı itibariyle İzmir, Ankara, Eskişehir, Bursa, Edirne, İstanbul konserleri haricinde şimdiden yaz için Bodrum, Çeşme, Ayvalık, Fethiye, Altınoluk gibi pek çok ilde konser vermek için anlaşmalar yaptı. Önümüzdeki günlerde bol bol konser verecek genç ve güzel şarkıcı yeni single’ı için de stüdyo çalışmalarına başladı.(Uçankuş)

 

Suadiye (şarkıcı)

 

Suadiye (d. 5 Mayıs 1991, Karaman), Türk pop müzik sanatçısı.

 

Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duydu ve ailesinin desteği ile kendisini geliştirmek için piyano ve şan dersleri aldı. 4 yıl boyunca ses eğitimini sürdürdü. SAE Technology College'de Ses Mühendisliği eğitimini sürdürmekte olan Suadiye dans eğitimini de Bachata, Salsa, Hip-hop R&B üzerine aldı.

 

Sanatçının kendi adını taşıyan pop ve R&B şarkılardan oluşan ilk albümü Arpej Yapım Müzik etiketiyle yayımlandı. Albümdeki tüm şarkıların söz ve besteleri Suadiye’ye ait.[1] Suadiye'nin ilk albümünün çıkış şarkısı olan "Kalp Atışları"nın video klibi Assos, Behramkale ve Kaz Dağları'nda çekildi.[2] İkinci klip ise Murad Küçük yönetmenliğinde "Aşk Falakası" şarkısına çekildi.[3] Suadiye Haziran 2015'te Cihat Uğurel ile birlikte bir Sezen Aksu klasiği olan ve 1990'lı yıllarda Aşkın Nur Yengi'nin seslendirdiği "Sıramı Bekliyorum" şarkısını çıkardı ve şarkının klibi Teoman Topçu yönetmenliğinde 40 kişilik bir ekiple çekildi.

 

Albümleri

 

 

    Suadiye (2013) Arpej Yapım

    Sıramı Bekliyorum (2015) Star Odası

    Cesaretim Yok (2015) Avrupa Müzik

Bu haber toplam 2210 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim