• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 14 °C

Suriyeli Evli Kadını evinin önünden kaçırıp ..

Suriyeli Evli Kadını evinin önünden kaçırıp ..
Suriyeli Evli Kadını evinin önünden kaçırıp .. Mersin Tarsus'ta tarım işçiliği yapmakta olan bir yıllık eşi İmen Ahmet'in Özel Bahşiş mahallesindeki evinin önünden otomobille kaçırıldığı iddia edildi.

Siirt Ajans Suriyeli Evli Kadını evinin önünden kaçırıp ..  Mersin Tarsus'ta tarım işçiliği yapmakta olan bir yıllık eşi İmen Ahmet'in Özel Bahşiş mahallesindeki evinin önünden otomobille kaçırıldığı iddia edildi.

 

EVİNİN ÖNÜNDEN KAÇIRILDI


Tarsus’ta tarım işçiliği yapan bir yıllık eşi İmen Ahmet'in (23) Özel Bahşiş mahallesindeki evinin önünden otomobille kaçırıldığını ileri süren Mehdi İsa Abdulaziz (30), karısının çığlıklarını duyduğunu ancak arabaya yetişemediğini söyledi.


Mehdi İsa Abdulaziz, İmen Ahmet’le bir yıl önce dini nikahla evlendiğini belirterek, “Eşim dışarı çıktıktan sonra çığlıklarını duydum. Eşimi zorla bir otomobile bindirdiler. Peşinden yalın ayak koştum, fakat otomobile yetişemedim.

Suriyeli Evli Kadının başına böle birşey geldi ki .. 

Kaçırılma olayının üzerinden dört gün geçti. Eşim ile hiçbir sorunum ve problemim yoktu. Hayatından endişe etmeye başladım. Durumu jandarma ve emniyet güçlerine bildirdim. Eşimin bulunması için yardım istiyorum” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3027 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim