• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Siirt 5 °C

Tarsus’ta sokak ortasında intikam cinayeti

Tarsus’ta sokak ortasında intikam cinayeti
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde sokak ortasında intikam cinayeti işlendi.Kız kaçırma meselesi yüzünden daha önce 1 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı olayın intikamı olan cinayet sokak ortasında gerçekleitirildi.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Mersin’in Tarsus ilçesinde, üç ay önce kız kaçırma meselesi yüzünden 1 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı olayın taraflarından olduğu iddia edilen bir kişi uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

 

Olay, Çağlayan mahallesi Cahit Hakanoğlu caddesinde meydana geldi. Yolda yürüyen Ali Ekber Güven (31) motosikletli iki kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Güven, aldığı 7 kurşunla yaralanarak yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen Ali Ekber Güven hayatını kaybetti. Motosikletli iki kişi izlerini kaybettirirken, polis geniş çaplı çalışma başlattı.
Ali Ekber Güven'in 3 ay önce kız kaçırma meselesi yüzünden 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayın taraflarından olduğu gerekçesiyle öldürüldüğü ileri sürüldü.

OLAY

13 Kasım 2014 tarihinde, Tarsus Adliyesi bahçesinde meydana gelen olayda, bir süre önce kızı kaçırılan Remzi Afşin ve kardeşi Sertaç Afşin, bir dava için geldikleri adliyeden çıkarken kız kaçırma nedeniyle aralarında husumet bulunan L.T., M.R.G ve isimleri açıklanmayan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda yaralanan Sertaç Afşin, Tarsus Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti, Remzi Afşin de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi alına alındı.

Bu haber toplam 3339 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim