• BIST 10009.5
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Siirt 31 °C

Taşkın’dan Milli Eğitim Müdürlüğüne Öğretmenler Günü Ziyareti

Taşkın’dan Milli Eğitim Müdürlüğüne Öğretmenler Günü Ziyareti
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Ziyarette konuşan Başkan Vekili Taşkın, bir gün için değil her gün öğretmenlerin yanında olduklarını ifade ederek, öğretmenlerin toplumdaki yerine ve önemine değindi.

Taşkın, “Öğretmenlik tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahiptir. Bugün itibarıyla hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu siz öğretmenlerimize borçluyuz. Yine öğretmenler, bir ülkenin gelişmesinde, büyümesinde ve her alanında şüphesiz mihenk taşıdır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bizlerde ilimizde okullarımızı gezerek öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü içtenlikle tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim