• BIST 9645.02
  • Altın 2414.694
  • Dolar 32.5576
  • Euro 34.6845
  • Siirt 17 °C

Taze Gencecik Gelini Gözlerini Kırpmadan Katlettiler!

Taze Gencecik Gelini Gözlerini Kırpmadan Katlettiler!
Son zamanlarda kadın cinayeti haberlerini hız kesmiyor ardı ardına meydana gelen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi.Van'ın Erciş ilçesine meydana gelen henüz 3 aylık 20 yaşındaki gencecik taze gelin cinayeti tüyleri diken diken etti.

Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen taze gelin cinayeti gündeme bomba gibi düştü.Ekmek almak evden çıkan 20 yaşındaki 3 aylık taze gelin Büşra Çiftçi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçaklanarak katledildi.Yaşanan şok cinayet gündeme bomba gibi düşt

Gün geçmiyor ki bir kadın cinayeti haberi gelmesin!Van vilayeti Erciş ilçesine meydana gelen taze gelin cinayeti gündeme bomba gibi düştü.Henüz 3 aylık 20 yaşındaki taze gelin Büşra Çiftçi kimliği belirsiz kişi ve kişilerce bıçaklanarak hunharca katledildi.

Olay Van’ın Erciş ilçesine meydana geldi.Evden ekmek almak için çıkan 20 yaşındaki

3 aylık taze gelin Büşra Çiftçi kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce bıçaklanarak katledildi.Erciş’te meydana gelen tüyler ürpertici cinayet haberi gündeme bomba gibi düştü. Van’ın Erciş ilçesinde ikamet eden 20 yaşında henüz 3 aylık gelin Büşra Çiftçi ekmek almak için gittiği markette sokak ortasında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce bıçaklanarak ağır yara aldı. Adnan Menderes Mahallesi'ndeki TOKİ konutları 4. Etap'ta oturan Büşra Çiftçi (20), marketten ekmek aldıktan sonra evine dönünde bıçaklı saldırıya uğradı.İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ambulansla çiftçiyi Erciş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.3 aylık taze gelin yolda hayatını kaybetti.20 yaşındaki gelin Büşra Çiftçinin cenazesi otopsi için Van’a gönderildi.

Van'ın Erciş ilçesinde kimliği belirsiz bir kişinin öldürdüğü Büşra Çiftçi'nin (20) cenazesi, Tekevler Mahallesi'ndeki mezarlığa göz yaşları arasında defnedildi. Cenazede öldürülen genç kadının ailesi, eşi ve yakınları, güvenlik güçlerinden katilin bir an önce yakalanmasını istedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6337 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim