• BIST 9879.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Tek Umut Olimpiyat

Tek Umut Olimpiyat
Beşiktaşlı futbolcular, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Liverpool'a 1-0 yenildikleri maçın ardından umutlu konuştular.

BA: "HALA ŞANSLAR EŞİT"

Siyah-beyazlı takımın Senegalli golcüsü Demba Ba, iyi bir ortaya koyduklarını belirterek, "Ne yazık ki penaltı golüyle kaybettik. Haftaya rövanşı olacak bu maçın. 1-0 yenilmiş olmamız rövanşı etkilemeyecek.

 

Hala her şey ortada. Faul olduğunu düşündüğüm pozisyonun devamında bir gol yediğimiz için üzgünüm. Hala şanslar eşit. Dış sahada gol atmak bize avantaj sağlayacaktı. Bu golü atamadık. Önümüzdeki hafta taraftarlarımızın desteğiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda farklı bir senaryo yazılacak” dedi.


GÜLÜM: "PENALTI GOLÜYLE MAĞLUP OLMAMALIYDIK"

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Ersan Gülüm ise 1-0'lık mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu vurgulayarak, "Galip ya da berabere bitirmek istiyorduk. İyi mücadele ettik. Ön tarafta topu tutamadık ve baskı yedik. Savunmada iyiydik. Penaltı golüyle mağlup olmamalıydık.

 

Böyle oynarsak evimizde kazanacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımı kutluyorum. Rakibe net pozisyon vermedik. Evimizde taraftarlarımızın desteğiyle baskı kurup turu geçeceğimize inanıyorum” sözlerini sarf etti.


ÖZYAKUP: "KORKMADAN OYNADIK"

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özyakup da cesur oynayıp, iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, "Tam biz pozisyona girecekken onlar golü buldu. Bir maç daha var.

 

İstanbul’da umarım güzel bir skor alırız. Umudumuz devam ediyor. Avrupa’nın iyi ekipleri bize karşı İstanbul’da oynamakta zorlanıyor. Umarım aynısını Liverpool’a da yaparız” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3062 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim