• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • Siirt 20 °C

Tınaztepe Mahallesi Halkı, Başkan Vekili Taşkın İle Bir Araya Geldi

Tınaztepe Mahallesi Halkı, Başkan Vekili Taşkın İle Bir Araya Geldi
Siirt Belediyesinin düzenlediği Halkla Buluşma toplantıları vatandaşlarımızın katılımı ile her hafta farklı bir mahalle de yapılmaya devam ediyor.

Halkın görüş, talep ve isteklerini yerinde incelemek, dinlemek ve kaynaşmak maksadıyla,  Siirtli vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla Siirt Belediyesince yürütülen, “Halkla buluşma ve İstişare” toplantıları programı çerçevesinde, Tınaztepe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Beraberindeki Başkan Yardımcısı Osman Durna ve Birim Müdürleriyle birlikte Hacı Ahmet Özkılıç Taziye evinde düzenlenen toplantıda, Siirt’in en eski mahallelerinden Tınaztepe mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın’a, yaşanılan sıkıntılar hakkında talepler iletiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise iş takibi gerçekleştiriliyor.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm odaklı cevaplar verip yardımcılarına hemen ilgilenilmesini istedi. Başkan Vekili Taşkın’a sık sık sevgi gösterileri yapıldı. Toplantıdan sonra mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Vekili Taşkın çocuklara oyuncak dağıtıp onlarla sohbet etti.

Toplantı sonrası açıklama yapan  Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın; toplantılarımıza Tınaztepe mahallesinde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın birebir sorunlarını dinlemek bizim için önemli, göremediğimiz ayrıntıları, onların hissiyatlarını, taleplerini bizi yönlendirmelerini dinlemenin çok kıymetli olduğunu belirten Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın sözlerine şöyle devam etti

“ Vatandaşlarımızın söyledikleri bizlere yön veriyor. Bazen çok hızlı bir şekilde çözülmesi gereken konular ortaya çıkabiliyor. Bunları çözmek ayrı bir keyif veriyor. Bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın göstermiş olukları ilgiden dolayı çok mutlu oldum ve herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler onlar için varız, onlara hizmet etmek için buralardayız ve biz onların bizzat kendilerine, evlerine ve yakınlarına gidiyoruz. Kapılarımız her zaman vatandaşlarımıza açık “ dedi.

Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın bu tür Halk ile Buluşma toplantılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 958 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim