• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • Siirt 23 °C

Trabzonspor'da sakatlıklar can sıkıyor!

Trabzonspor'da sakatlıklar can sıkıyor!
İstanbul Başakşehir'i konuk edecek brodo mavili ekipte sakatlıklar can sıkmaya başladı.Teknik direktör Ersun Yanal sakatlıklardan dolayı sıkıntılı.

Başakşehir karşısında Avrupa ligi için kazanmak zorunda olan Trabzonspor sakat futbolcuların artışı nedenyile sıkıntıya girdi.

Ligin ikinci yarısında sahasında Medicana Sivasspor'u 3-1, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup eden, deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalarak 3 maçta 7 puan çıkaran ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas temsilcisine yenilerek elenen Karadeniz ekibi, İstanbul Başakşehir'i yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde 19 Şubat Perşembe günü sahasında İtalya'nın Napoli takımıyla oynayacağı karşılaşma öncesi moral bulmak istiyor.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor'da eksik oyuncuların fazlalığı sıkıntı oluşturuyor. Bordo-mavililerde Bosingwa, Belkalem, Waris ve Onur Recep Kıvrak'ın sakatlığı bulunuyor. Erkan Zengin, Cardozo ve Salih Dursun da cezaları nedeniyle yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

Trabzonspor'un İstanbul Başakşehir maçına Hakan Arıkan, Fatih Atik, Medjani, Aykut Demir, İshak Doğan, Mehmet Ekici, Constant, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan ve Yatabare 11'i ile çıkması bekleniyor.

Bu haber toplam 1752 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim