• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Trabzonspor'da Şok Transfer Gelişmesi!

Trabzonspor'da Şok Transfer Gelişmesi!
Karadeniz’in en güçlü dev kulüpleri arasında yer alan Bordo Mavili ekipte bir yandan transfer çalışmaları son sürat devam ededursun diğer yandan da çok sürpriz transfer teklifleri alıyor.Trabzonspor’da Cardozo, Yatabare, Waris ve Papadopoulos’tan sonra Gi

Karadeniz’in en güçlü dev kulüpleri arasında yer alan Bordo Mavili ekipte bir yandan transfer çalışmaları son sürat devam ededursun diğer yandan da çok sürpriz transfer teklifleri alıyor.Trabzonspor’da Cardozo, Yatabare, Waris ve Papadopoulos’tan sonra Gineli yıldız Kevin Constant’a da İtalyan ekibi Atalanta talip oldu. Bordo Mavili ekipte çok sıcak transfer haberleri yaşanıyor!

Sezon başında Milan’dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, Halilhodzic’le problem yaşayarak şimşekleri üzerine çekmişti. Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesiyle de bir türlü bekleneni veremeyen Constant, G.Saray maçında hocasına el kol hareketleri yapınca gözden çıkarılmıştı. Ersun Yanal’ın gönderilmesini istediği Constant için Atalanta, Trabzonspor’un kapısını çaldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim