• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Trabzonsporda Yılın Bomba Transferi Spor Gündeminde

Trabzonsporda Yılın Bomba Transferi Spor Gündeminde
Trabzonspor da çok sıcak dakikalar yaşanılıyor. Trabzonspor da çok önemli transfer hamleleri spor gündeminde geniş bir yankı uyandırdığı ortaya çıktı Trabzonspor da son dakika transfer haberleri. Trabzonspor son olarak renklerine kimi bağladı. Trabzonspor

Trabzonspor da çok sıcak dakikalar yaşanılıyor. Trabzonspor da çok önemli transfer hamleleri spor gündeminde geniş bir yankı uyandırdığı ortaya çıktı Trabzonspor da son dakika transfer haberleri. Trabzonspor son olarak renklerine kimi bağladı. Trabzonspor da transfer bombalarının ardı artakı kesilmeyecek gibi!İlk önce erkan zengin daha sonra kimi renklerine bağlayacaklar işte o gelişmelerin ayrıntıları


 Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in menajeri Patrick Mörk, son gelişmelerin ardından açıklamalarda bulundu. İsveç basınına konuşan FIFA menajeri, yaşananların kendisini de şaşırttığını itiraf ederek, "Dürüst olmak gerekirse neler olup bittiğini ben de bilmiyorum" dedi. Son olarak dün Trabzonspor oyuncu ve kulübüyle görüştüğünü açıklamış, Erkan ise Fenerbahçe kararında ısrar ettiğini söylemişti.

Mörk şöyle devam etti: "Bu iş ne olacak bilemiyorum. Şu aşamada ben de şöyle veya böyle olacak diyemiyorum. Erkan'ın Trabzonspor'a karşı hiçbir şeyi yok. Daha önce Eskişehir'de birlikte çalıştıkları teknik direktör Ersun Yanal'a büyük saygı duyuyor".

İsveçli menajer, "Erkan Trabzonspor'a yakın mı?" sorusunu ise "Bununla ilgili yorum yapamam" diyerek yanıtlamamayı tercih etti. 

Bu haber toplam 2048 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim