• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Siirt 16 °C

Trabzonspor'dan Demirören'e çok sert yanıt!

Trabzonspor'dan Demirören'e çok sert yanıt!
Trabzonspor'dan Demirören'e çok sert yanıt!!Trabzonspor’dan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in, İbrahim Hacıosmanoğlu hakkındaki açıklamalarına çok sert yanıt geldi.

Trabzonspor'dan Demirören'e çok sert yanıt!Trabzonspor Demirören'i bombaladı!İşte Bordo mavili kulübün internet sitesinde yapılan o açıklama:

"Ey Türk futbolunun patronu Demirören… Siz değil misiniz, ’Ben kurullarıma karışmam, onlar bağımsızdır. Kendi kararlarını kendi verir’ diyen. Kurulları daha yargı aşamasındayken, federasyon talimatlarına göre hakemleri aramanın bir suç olmadığı ortadayken, ’Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kesin ceza alacaktır’ demekle neyi kastediyorsunuz? Demek ki federasyonun kurullarında hukuk diye bir şey yok. Kendisinin de itiraf ettiği gibi kararlar farklı şekilde alınıyor. Biz bunu biliyorduk, kendisi de bu durumu kamuoyuna açıkladığı için teşekkür ediyoruz.

PİSLİKLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Sayın Yıldırım Demirören sadece dişinin bize geçtiğini sanıyor. Ama ne yazık ki bizim vücudumuzda dişin geçeceği kadar et kalmadı. Bizim kemiklerimize değecek diş de ancak kırılır. Malum kulübün avukatlarının 6222 sayılı yasanın hakkımda uygulanmasına yönelik şikayette bulunma hazırlığında olduğu basında yer almaktadır. Düşünün ki bir ülkenin federasyon başkanı onların avukatlarıyla birlikte hareket ediyormuş ve savcıları göreve çağırıyor. Ne kadar ortak noktaları var ve ne güzel uyuşuyorlar! Yıldırım Demirören bilmelidir ki devletin savcıları aylarca, gece gündüz çalışıp Türk futbolunu temizleme adına pislikleri ortaya çıkarmıştır. Ancak Demirören, ortaya çıkan bu pislikleri örtbas etme çabası içine girmiştir. Şansal Büyüka’nın sorusuna ise, ’Biz Türk futbolunu hasar almadan kurtardık’ diyecek kadar da yine aynı malum şahıslarla birlikte hareket ettiğini göstermiştir.
Unutulmamalıdır ki bir Trabzonlu olarak, Trabzonspor sevdalısı olarak Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda bugüne kadar söylediğimiz her söz ve eylemde olduğu gibi bundan sonra ki söylem ve eylemlerimizin de bedeli ne olursa olsun bunun karşısındaki cezayı şeref madalyası olarak bir ömür boyu boynumuzda taşıyacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Bu haber toplam 2961 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim