• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 12 °C

TRT 6 (ŞEŞ) İsim Değiştirdi! TRT Şaşırtmaya Devam Ediyor!!!

TRT 6 (ŞEŞ) İsim Değiştirdi! TRT Şaşırtmaya Devam Ediyor!!!
TRT ailesinin bünyesine kattığı TRT ŞEŞ yani TRT 6 yayın hayatına bundan sonra TRT Kurdi olarak devam edecek!TRT Kürt vatandaşları için yayın hayatına başlattığı TRT Şeş i bundan böyle TRT Kurdi olarak devam ettirme kararı aldı!TRT Şeş’in TRT Kurdi olarak

TRT ailesinin bünyesine kattığı TRT ŞEŞ yani TRT 6 yayın hayatına bundan sonra TRT Kurdi olarak devam edecek!TRT Kürt vatandaşları için yayın hayatına başlattığı TRT Şeş i bundan böyle TRT Kurdi olarak devam ettirme kararı aldı!TRT Şeş’in TRT Kurdi olarak değiştiğni TRT genel müdürünü Şenol Göka çok samimi ve çok sıcak itiraflarla dile getirdi!


Türkçe ve Kürtçe sunulan etkinliğin açılış konuşmasını yapan TRT Genel  Müdürü Göka, gecede çok güzel bir sohbet ortamının oluştuğunu ifade etti.


    Kültürel zenginliğin önemini anlatan Göka, bir sürpriz açıklama  yapacağını dile getirerek, "Farklılıklarımızı yok saymakla birçok şeyi yok etmiş  oluyoruz. Dolayısıyla bunları en ince ayrıntısına kadar kabul ederek, genişletip  zenginleştirmek, en geniş kitlelere ve en uzak coğrafyalara da bu şekilde ulaşmak  en güzeli, en iyisidir. TRT Şeş'in açıklayacağımız şekli, adının değişmesidir.  TRT Şeş'in adı TRT Kurdi olarak değişmiştir" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim