• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 12 °C

Tülin Şahin'e 'Amele gibisin' deyince...

Tülin Şahin'e 'Amele gibisin' deyince...
Tülin Şahin'e 'Amele gibisin' deyince...Tülin Şahin eleştirlere dayanamadı çıldırdı!Sivaslı Cindy olarak bilinen ünlü manken Tülin Şahin 'Amele gibisin' yorumları yapılınca ateş püskürdü..

Tülin Şahin'e 'Amele gibisin' deyince...Sivaslı Cindy olarak bilinen ünlü manken Tülin Şahin 'Amele gibisin' yorumları yapılınca ateş püskürdü..

Nam-ı değer Sivaslı Cindy Tülin Şahin, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflara 'Amele gibisin' yorumları yapılınca çok kızdı. Şahin, o takipçilerine böyle cevap verdi:

Ya Allah aşkına bir insana güya aşağılamak için 'Amele gibisin' diye yorum yapmak ne demek, ne kadar ayıp ya! Kimin sayesinde evlerinizde yaşıyorsunuz!

Ben hayatımda 'amele gibisin' cümlesini ilk defa 15 yıl önce Türkiye'ye yerleştiğimde öğrendim.

Benim için amele yaz-kış zor şartlar altında işini yapan inşaat işçileri demektir. Hep de öyle kalacaktır. Yani küçük, terbiyesiz beyinler, siz aslında hakaret ettiğinizi düşünürken aslında iltifat ediyorsunuz da haberiniz yok.

Ama ben o yorumları sizin adınıza utandığım için siliyorum. Özgüvensizlikten değil, bilesiniz. Çünkü ben de ağır işçiyim. Mesleklere insanlara, toplumlara saygı duymayanlara saygılarımla...

Bu haber toplam 4341 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim