• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • Siirt 7 °C

Tüm Takımlar Hakkında Haberler

Tüm Takımlar Hakkında Haberler
Milyonlarca taraftarı olan futbol sporu hakkında haberleri ve gelişmeleri yayınlayan site, Türkiye’de bulunan hemen hemen bütün takımlar hakkında en güncel ve gerçekçi bilgileri vermektedir.

Milyonlarca taraftarı olan futbol sporu hakkında haberleri ve gelişmeleri yayınlayan site, Türkiye’de bulunan hemen hemen bütün takımlar hakkında en güncel ve gerçekçi bilgileri vermektedir. Site içerisinde sadece süper lig takımlarının değil tüm dünyada bulunan futbol kulüpleri hakkında bilgi alabilir ve son dakika gelişmelerini yakından takip edebilirsiniz. Bunların yanında kulüplere ait videolar ve canlı son dakika gelişmelerini de site aracılığıyla kolaylıkla bulabilirsiniz.

Futbolcular Hakkında Bilgiler

Futbolun olmazsa olmaz yapıtaşları arasında yer alan futbolcular ile ilgili son dakika gelişmelerini, haklarındaki transfer haberlerini, sakatlık durumlarını, kart durumlarını takip edebilir, futbolcular hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunların yanında takımların transferleri hakkında bilgi alabilir ve son dakika transfer bilgilerini site içerisinden bulabilirsiniz. Örnek olarak Trabzonspor transfer haberleri Trabzonspor’a yakın olan editörler tarafından hemen taraftarlara ulaştırılarak haber yapılmaktadır. Sitenin önemsediği en önemli konulardan biri ise, doğru ve dürüst habercilik ilkesi olarak bilinmektedir.

Takımların Gidişatı

Süper lig fikstür taraftarlar tarafından oldukça merak edilen bir çizelge olarak bilinmektedir. Takımlarının haftaya kimle yapacağı, saat kaçta yapacağı veya ileri tarihli önemli maçları hangi tarihte ve hangi günde oynayacağını takip etmektedir. Site içerisinde taraftarların kolaylıkla takip edebileceği tarzda fikstür ve puan durumu sayfası bulunmaktadır.

Maç Sonrası Görüntüler

Maç sonrasında akılda kalan tartışmalı pozisyonlar ve tartışılan hakem kararları hakkında gerekli görüntüleri yayınlayarak, taraftarların aklında kalan soru işaretlerini gidermeye çalışan site bu işlemi yaparken sıfır hata ile yapma ilkesin benimsemiştir. Bunun yanında maçlardan sonra maçların özet görüntülerine de yer vererek, maçı izleyemeyen taraftarlar için veya tekrardan izlemek isteyen taraftarlar için izleme fırsatı sunmaktadır. Bunun yanında haftanın gölü ve haftanın kurtarışları gibi uygulamalara da yer vermektedir.

Transfer Sezonu

Site editörlerinin en yoğun çalıştığı dönem olan transfer dönemi site için büyük önem arz etmektedir. Taraftarlara en kısa sürede en doğru bilgiyi vermeyi amaçlayan site, taraftarları yanıltıcı haberler yapmaktan kaçınmasının yanında, genellikle en doğru transfer haberlerini vermektedirler. Mayıs ayının ortasında başlayan transfer sezonu eylül ayının başına kadar devam etmektedir.

Bu dönem içerisinde site sürekli olarak güncel tutulup günün her saatinde son dakika gelişmeleri yayınlamaktadır. Bunun yanında sosyal medyada bulunan site hesapları aracılığıyla kullanıcılarına son dakika bilgilerini sosyal medya üzerinden de yapmaktadır. Bunun yanında Türkiye’nin en çok ziyaret edilen spor siteleri arasında yer alan site, geçmiş dönemlerde birçok ödüle layık görülmüş, ve başarılarını tasdiklemişlerdir.

Bu haber toplam 3172 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim