• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Turabi Meğerse O'na Aşıkmışşş

Turabi Meğerse O'na Aşıkmışşş
Survivor şampiyonu Turabi yine çok ilginç itiraflarda bulundu.TUrabi'nin Survivor ile ilgili çok sıcak ve çok samimi itirafları gündeme bomba gibi düştü.

Ekranların sevilen yarışma programı son Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran yine şok açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.Turabi’nin şok açıklamaları gündemde bomba etkisi yarattı.

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran geçen sezon yarışmada yaşadığı olayları çok ilginç cümlelerle dile getirdi.Turabi’nin Müge ve Erunga ile ilgili şok itirafladı sosyal medyayı salladı. Survivor yarışmasının geçtiğimiz yılki birincisi Turabi Çamkıran bir AVM'de hayranları ile buluştu. Turabi ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu. Hayranları ile buluşan Turabi Survivor yarışmasında sadece Ertunga ve Müge'yi sevdiğini söyledi. Yarışmada yaşadığı gerginliklere nasıl dayandığı sorulan Turabi verdiği cevap ile herkesi şaşırttı. Turabi  '5 kuruş etmeyen adamlar için 500 bin TL'den mi olacaktım! Durmam ondandır' dedi.

Survivor  Yarışmasının son şampiyonu Turabi Camkıran bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla bir araya geldi.  Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği buluşmada alışveriş merkezine saatler önce gelen yüzlerce minik hayranı Turabi'yi karşılarında görünce çığlık attılar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2417 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim