• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

TÜRGEV'de Başkan V. Taşkın, Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı

TÜRGEV'de Başkan V. Taşkın, Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı
Türkiye Gençlik Ve Eğitime Hizmet Vakfı Siirt Şubesi ( TÜRGEV) tarafından 35'incisi düzenlenen tecrübe paylaşımı adlı programda Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın öğrencilerle biraraya geldi.

TÜRGEV tarafından Tecrübe Paylaşımı" konulu programa katılan Başkan Vekili Taşkın, İbrahim Hakkı İmam Hatip Kız Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bilgi birikimi ve tecrübelerini, kendi yaşamından örnekler vererek interaktif bir sohbetle paylaştı.

Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, öğrencilerin merak ettiği sorulara samimi cevaplar verdi. Konuşmasında sık sık örnekler veren Başkan Vekili Taşkın, öğrencilerin başarısına katkı sunacak önemli tavsiye ve uyarılarda bulundu.

Başkan Vekili Taşkın yaptığı konuşmada; belediyecilik, bir beldede, bir ilçede,bir ilde yaşayan vatandaşın hemen hemen bütün ihtiyaçlarını karşılaması gereken bir kurumdur. Bu noktada belediyecilik zor ve meşakatli bir iştir. Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, Valilik olsun veya insanımızın genelini etkileyen  bir iş olsun bizim niyetimiz ve düşüncemiz milletimize hizmet etmektir. Biz hangi pozisyonda hangi meslekte olursak olalım vatandaşımıza, milletimize ve devletimize hizmet etmek üzere görev yaptığımızın bilincindeyiz dedi.

Öğrencilerin oldukça keyif aldığı program soru cevap şeklinde devam etti.

Doğaya, İnsanlığa ve Geleceğe katkı sağlamak amacıyla TÜRGEV tarafından Beykoz Hatıra Ormanına Başkan Vekili Taşkın adına 2 adet fidan dikimi yapılmıştır. Yurt Müdürü tarafından Başkan Vekilimiz Taşkın’a adına dikilen fidanların sertifikası verildi.

Ayrıca, İbrahim Hakkı İmam Hatip Kız Anadolu Lisesi Öğrencisi, Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın için yapmış olduğu hat yazılı tabloyu hediye etti.

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim