• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 22 °C

Türk hava yollarında Facia Kıl Payı Atlatıldı !!

Türk hava yollarında Facia Kıl Payı Atlatıldı !!
Türk hava yollarında Facia Kıl Payı Atlatıldı !! Türk Hava Yolları'nın (THY) TK-144 sefer sayılı yolcu uçağı saat 00.45'te 172 yolcusuyla Riyad'a seferini yaparken çok büyük bir tehlike atlattı kokpit camı çatlayan Uçak seferden geri çekildi.

Siirt Ajans Türk hava yollarında Facia Kıl Payı Atlatıldı !! Türk hava yollarında Yürekleri Ağızlara getiren flaş haber..! Türk Hava Yolları'nın (THY) TK-144 sefer sayılı yolcu uçağı saat 00.45'te 172 yolcusuyla Riyad'a seferini yaparken çok büyük bir tehlike atlattı kokpit camı çatlayan Uçak seferden geri çekildi. Türk hava yolları Uçağında Faciadan dönüldü

   

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK-144 sefer sayılı yolcu uçağı saat 00.45'te 172 yolcusuyla Riyad'a seferini yapmak üzere Atatürk Hava Meydanı'ndan havalandı. tam da bu sırada şok  bir gelişme yaşanarak uçağın camının çatlak olduğu fark edildi. 

Türk hava yollarında Facia Kıl Payı Atlatıldı !!

Uçağın kalkışından bir süre sonra uçağın kaptanı kokpit camının çatladığını fark etti ve durumu Atatürk Hava Meydanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne anında anons ederek bildirdi. Uçak sorunsuz bir şekilde saat 02.15'te Atatürk Hava Meydanı'na inişini yaparak derin bir nefes aldırdı.

Kokpit camı çatlayan uçak seferden çekilirken, yolcular THY'ye ait başka bir uçakla saat 04.00'da Riyad'a gitmek üzere havalandı.

Bu haber toplam 10485 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim