• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 29 °C

Türkiye Beşik Gibi Sallanıyor Şok Zelzeleler Korku Yaratıyor

Türkiye Beşik Gibi Sallanıyor Şok Zelzeleler Korku Yaratıyor
TÜrkiye de son zamanlarda meydana gelmekte olan depremler büyük korku ve panik yatmakta. SOn zamanlarda meydana gelen deprem gündemde çok konuşulacağa benziyor. Ege denizinde çok önemli depremler. İZmirin karaburun ilçesinde açıklarından 4.5 büyüklüğünde

TÜrkiye de son zamanlarda meydana gelmekte olan depremler büyük korku ve panik yatmakta. SOn zamanlarda meydana gelen deprem gündemde çok konuşulacağa benziyor. Ege denizinde çok önemli depremler. İZmirin karaburun ilçesinde açıklarından  4.5 büyüklüğünde  bir deprem meydana geldiği ortaya çıktı. BOğaziçi üniversitesi KAndilli rasathanesi verilerine göre önemli bir depremin meydana geldiği ortaya çıktı. İZmirin bazı bölgelerin de de hissetikleri ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler TÜrkiye gündeminde çok önemli bir yer aldığı ortaya çıktı.

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 10.06'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'in bazı bölgelerinde hafif hissedildi.AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremin merkezinin Karaburun'un Hasseki Köyü'ne 27 kilometre olduğu bildirildi.

Bu haber toplam 1135 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim