• BIST 9693.46
  • Altın 2509.53
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7711
  • Siirt 25 °C

Türkiye İçin Çok Kıritik Yağış Uyarısı

Türkiye İçin Çok Kıritik Yağış Uyarısı
TÜrkiye kış ayının etkisine girmesi ile birlikte havalar soğumaya başladı AKibinde de yağışlı havalar ortaya çıktı. Bir kaç gün güneşli geçen havalar yerini tekrar yağışlı havaya mı bırakıyor? HAfta sonu havalar güneşli olacak mı? çok önemli gelişmelerin

TÜrkiye kış ayının etkisine girmesi ile birlikte havalar soğumaya başladı AKibinde de yağışlı havalar ortaya çıktı. Bir kaç gün güneşli geçen havalar yerini tekrar yağışlı havaya mı bırakıyor? HAfta sonu havalar güneşli olacak mı? çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı bu gelişmeler Türrkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç ve doğu bölgelerin az bulutlu ve açık, batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve Kıyı Ege ile Manisa, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde ve Balıkesir'in batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (lokal su baskını vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim