• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 26 °C

Türkiye'yi Ayağa Kaldıran O Suikast Şok Etti!

Türkiye'yi Ayağa Kaldıran O Suikast Şok Etti!
İstanbul Zeytinburnu’nda esrarengiz bir cinayet meydana geldi.Özbek asıllı imam Abdullah Buhari(38) din dersi verdiği dernek önünde silahlı saldırıya uğradı.Sırtından aldığı kurşunla hayatını kaybeden Özdek imamın gizemli sır dolu ölümü gündeme bomba gibi

İstanbul Zeytinburnu’nda esrarengiz bir cinayet meydana geldi.Özbek asıllı imam Abdullah Buhari(38) din dersi verdiği dernek önünde silahlı saldırıya uğradı.Sırtından aldığı kurşunla hayatını kaybeden Özdek imamın gizemli sır dolu ölümü gündeme bomba gibi düştü.

Zeytinburnu ilçesinde din dersi verdiği dernek önünde silahlı saldırıya uğrayan Özdek asıllı imam Abdullah Buhari sırtına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.Yaşanan gizem dolu cinayet gündemde bomba etkisi yarattı. Çevrede 'Özbek Hoca' olarak tanınan Buhari'nin, Özbek yönetimine muhalif olduğu biliniyordu. bugün Yeni Şafak gazetesinde yer alan haberde ise Özbekistan istihbaratının ‘Hoca’yı 3 ay önce tehdit ettiği belirtildi. Cinayeti işleyen Çeçen tetikçi ise silahı ve sahte Ukrayna pasaportuyla birlikte Başakşehir’deki evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Dün cinayetin ardından konuşan bir öğrencisi, "Hocamızın takip edildiği emniyet tarafından biliniyordu. Bu bir ihmaldir" demişti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2020 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim