• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Tutulmaz, şehit eşini hastanede ziyaret etti

Tutulmaz, şehit eşini hastanede ziyaret etti
Vali Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, şehit eşini hastanede ziyaret etti.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, 22 Eylül 2016 tarihinde Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Akmeşe köyü kırsalında başlatılan operasyon sırasında, PKK terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman köy korucumuz Adil Kamel’in Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan eşi Kadriye Kamel’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şehit Eşi Kadriye Kamel’in sağlık durumu hakkında görevli doktorlardan detaylı bilgi alan Bayan Tutulmaz, Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Sizler, şehitlerimizin emanetisiniz. Şehitlerimizin hakkını hiçbir şeyle ödeyemeyiz. Bize düşen görev, ailelerimize her zaman destek olmaktır." dedi.

Şehit eşi Kadriye Kamel ve yakınları ile bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini de dinleyen Bayan Tutulmaz, şehidin doğan erkek çocuğuna altın takarak, çeşitli hediyeler takdim etti.

ŞEHİDİN ADI YAŞAYACAK

Doğumda bir erkek çocuk dünyaya getiren şehit eşi Kadriye Kamel, çocuğa şehidin babasının adının verildiğini belirterek, eşinin vatan, bayrak ve mukaddesat uğruna şehit olduğunu, şehitliğin herkese nasip olmadığını ifade etti.

Şehit eşi Kamel, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Bayan Tutulmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bayan Tutulmaz’ın ziyaretinde; Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Aslan,  tedavi sürecinde görev alan doktorlar eşlik etti.

22 Eylül 2016 tarihinde Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Akmeşe köyü kırsalında başlatılan operasyonda, bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada, köy korucumuz Adil Kamel şehit olmuştu.

 

Bu haber toplam 1132 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim