• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • Siirt 14 °C

Tutulmaz’tan 19 Mayıs Mesajı

Tutulmaz’tan 19 Mayıs Mesajı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, ilk adımı oluşturan ve Milletimizin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 97’ci yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

Milletimizin kaderini değiştiren ve umut dolu bir başlangıcı simgeleyen 19 Mayıs, Milletimizi aydınlığa kavuşturan ve Cumhuriyet'le buluşturan tarihi bir dönüm noktası olmuştur.

Birlik ve beraberlik içinde bu topraklara ve tarihimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, birlikte oluşturacağımız mutlu ve müreffeh geleceğe olan güvenimiz, milletçe bizi birbirimize daha çok kenetleyecektir.

Muasır Medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma yolunda önemli mesafeler kaydeden Cumhuriyetimizi yüceltmek, temel duygu ve ideallerini güçlendirmek ve yarınlara taşıyacak olan gençlerimizdir.

Ülkemizin uygarlık yolunda ilerleyebilmesinin en büyük güvencesi olan gençlerimizin emanetinde bulunan Cumhuriyet'imizin, geleceğe taşımak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle;  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnet duygularıyla yâd ediyor,  bütün Siirt’li hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi sevgiyle kucaklıyorum.

 

 

                             

 

Bu haber toplam 1540 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim