• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 13 °C

TV8 Bu Tarz Benim'den kim elendi?

TV8 Bu Tarz Benim'den kim elendi?
TV8 Bu Tarz Benim'den kim elendi?Sezonun en çok konuşulan programı olan Bu Tarz Benim bu sezon yine çok konuşlacak gibi...

İlk sezonunu Show Tv'de yayınlanan yarışma ikinci sezonuna Tv8 ile anlaşınca Show Tv'de boş durmadı ve Bu Tarz Benim adı altında yeni yarışmasını izleyiciye sundu.

TV8'deki Bu Tarz Benim 24 Ocak eleme gecesinde Melisa Çeliker ile Gülşah elenmek üzere jürinin önüne çıktı. Bu Tarz Benim 'de bu hafta kim elendisorusunun yanıtı konuk jüri üyesi Burak Kut verdi.

TV8 kanalında yayınlanan Bu Tarz Benim 'de jüri 24 Ocak eleme gecesinde iki zayıf yarışmacıyı oylamak zorunda kaldı ve Gülşah ile Melisa Çeliker arasında karar verdi. Peki Bu Tarz Benim 'de bu hafta kim elendi? Bu Tarz Benim jürisi son kararı Burak Kut'a bıraktı ve elenen isim Melisa Çeliker oldu.

Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendibelli oldu. Tv8'de yayınlanan yarışmada en düşük oyu olan Melisa Çeliker elenmek üzere seçilen ilk isim oldu.

Diğer ismi ise yarışmacıların oyu belirledi. Yarışmacıların bir kısmı Gülşah ismini verirken bir kısmı Melisa Şahin adını verdi. Bazı isimlerin tercihi ise Gökçe oldu. Yarışmacıların 'gitsin' dediği oylamada en çok adı söylenen kişi ise Gülşah olduğu için o elenmek üzere jürinin önüne çıktı.

Bu Tarz Benim 24 Ocak eleme gecesinde kimin elendiği gece yarısından sonra belli olacak. Burak Kut 'un konuk jüri olarak katılacağı final gecesinde 3 isim koruma altında bulunuyor.

KİMLER KORUMA ALTINDA?

Bu Tarz Benim yarışmasını hafta içinde aldıkları 5 yıldızla birinci tamamlayan Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Sultan Yayla taç giydi. Üçüncü tacı ise 4 yıldız alan Emel Özkızıltaş taktı. Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu isimlerin adları yarışmacılar tarafından söylenemeyecek.

Bu haber toplam 2150 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim