• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • Siirt 8 °C

TV8'deki fenomen yarışmanın adı değişti!

TV8'deki fenomen yarışmanın adı değişti!
TV8'deki fenomen yarışmanın adı değişti!!O yarışmanın ismini değiştirdi...TV 8’de yayınlanan ‘Bu Tarz Benim’ adlı moda yarışmasında flaş gelişme yaşandı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 ekranlarında Show TV’de de aynı isim ve formatla yayınlanan ‘Bu Tarz Benim’ adlı yarışmanın ismi ‘İşte Benim Stilim’ olarak değiştirildi. İsim değişikliğiyle ilgili bugün yapılan açıklamada “Seyircisinden her zaman yoğun ilgi gören formatımız TV8’de ‘İşte Benim Stilim’ adıyla devam edecektir” denildi.
İşte o açıklama;
SHOW TV’YE YAKIŞMIYOR
Show TV’ye karşı açmış olduğumuz tedbir davası sonucu, 4. Fikri ve Sinai Haklar Mahkemesi Bu Tarz Benim formatının tüm haklarının bizde olduğunu tescil etmiş, formatın Joker Yapım ve Show TV tarafından yayın ve yapımının tedbiren önlenmesine karar vermiştir.
Buna rağmen Show TV’de dün formatımız kullanılarak yayın yapılmış, izleyici ve Türk hukuku küçük değişiklikler yapılarak, yanıltılmaya çalışılmıştır.
Formatımızı kullanması yasak olan Joker Yapım ve Show TV’yi hiçbir etik kural ve davranışla bağdaşmayan bu yayın anlayışından vazgeçmeye çağırıyor, hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
Seyircisinden her zaman yoğun ilgi gören formatımız TV8’de İşte Benim Stilim adıyla devam edecektir.
Haluk Şirin-Caner Erdem
İç Yapımlar A.Ş

Bu haber toplam 2834 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim