• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • Siirt 8 °C

Ücretsiz Defin İşlemleri Vatandaşların Takdirini Topluyor

Ücretsiz Defin İşlemleri Vatandaşların Takdirini Topluyor
Siirt Belediyesi, bir ilke imza atarak hayatını kaybeden vatandaşların ölüm hususundaki tüm işlemleri üstelenerek, ücretsiz defin sistemine geçiş yaptı.

Siirt Belediyesi, bir ilke imza atarak hayatını kaybeden vatandaşların ölüm hususundaki tüm işlemleri üstelenerek, ücretsiz defin sistemine geçiş yaptı. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla geçiş yapılan ve vatandaşların büyük takdirini toplayan sistemde, vefat eden vatandaşların gasil, kefenleme, defin, görevli imam, cenaze nakil ile taziye evlerine baş sağlığına gelen vatandaşlara ikramlar yer alıyor. Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan bu kararla, yıllarca vatandaşların sorunlarından biri olan defin ücretindeki sıkıntılar, bu projeyle son buldu. Daha önceleri büyük bir meblağlar ödenerek kazılan defin işlemleri Başkan Vekili Taşkın’ın talimatıyla bu hizmetler vatandaşlara ücretsiz sunulacak.

Konu ilgili düşüncelerini aktaran Siirtli vatandaşlar, daha önceleri büyük çileye dönüşen ölüm defin işlemlerinin bir telefonla çözülmesi hususunda karar alan Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve emeği geçenlere şükranlarını sundular. 

Bu haber toplam 1168 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim