• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 29 °C

Ucuz Uçak Bileti Ajansları

Ucuz Uçak Bileti Ajansları
Türkiye’de hizmet veren yerli ve yabancı hava yollarının uçak biletlerini satan kendi ofisleri, web siteleri, acenteler, turizm operatörleri gibi geleneksel yöntemler senelerdir en ucuz uçak bileti satışı için birbiriyle rekabet etmekte ve bu rekabet hava

Türkiye’de hizmet veren yerli ve yabancı hava yollarının uçak biletlerini satan kendi ofisleri, web siteleri, acenteler, turizm operatörleri gibi geleneksel yöntemler senelerdir en ucuz uçak bileti satışı için birbiriyle rekabet etmekte ve bu rekabet hava yolu yolcusuna kâr olarak yansımakta..

Bir de skyscanner, momondo gibi hava yolu şirketlerinin ve acentelerin biletlerini kıyaslayan siteler mevcut, her zaman için en uygun bileti yakalayan bu siteler birçok kaynaktan fiyatları kıyaslıyor ve tüketiciye sunuyor. Bir de direkt bu kıyaslamayı yapan, ajans statüsünde çalışan online uçak bileti bayileri mevcut. Günümüzde en iyi fiyatı sundukları gibi bu satışlardan sadakat programlarıyla tüketiciye ücretsiz ya da indirimli uçak bileti alma imkanı doğuruyorlar. Turna.com en başarılı uygulamalardan birisi olarak öne çıkıyor. Her biletten ücretsiz puan kazandırıyor, biriken puanlara istenirse birçok bankann kredi kartı puanları ekleniyor ve bir sonraki biletler bu puanlarla indirimli hatta bedava olarak alınabiliyor.

Firmaların web sitelerine bakıldığında milli hava yolu şirketimiz Türk Hava Yolları (THY), ortak olduğu Anadolu Jet ile birlikte en çok hatta hizmet veren, Dünya’nın neredeyse her yerine bilet bulma imkanı sağlayan bir firma olmasının gücüyle etkili seçenekler sunabilmekte.

Türkiye’de ucuz uçak biletinin ilk adreslerinden olan Pegasus’sa flypgs sitesinden bol sayıda indirimli hizmet sunuyor. Pegasus kampanya her yolcunun aradığı avantajlı fiyata biletleri ve yan hizmetleri müşterilerine sürekli sunan bir marketing çalışması halini almış durumda.

Türkiye’nin büyük hava yolları şirketlerinden olan Atlas Global ve THY ile Lufthansa ortaklığındaki Sun Express de özellikle alternatif yurt dışı hatlarında yolculara indirimli uçak biletleri sunan web sitelerine sahip.

Yolcuların bir diğer tercihi de Onur Air olabiliyor. Bora Jet ise yakın zamanda uçuşlarını durdurdu.

Yurt dışı seferlerinde birçok Avrupalı, Orta Doğulu, Uzak Doğulu, Amerikan, Slav hava yolu şirketleri de yolculara en uygun fiyatla uçak bileti sağlama konusunda yerli şirketlerimizle rekabet içindeler. Özellikle, Türkiye’ye uçuşu bulunan Ukraine Airlines, Wizz Air, Easy Jet, Flydubai gibi firmalar uygun fiyat politikalarıyla hizmet verebilmekte. Qatar Airways, KLM, Air France, Singapour Airlines gibi firmalar da lüks hizmetle THY ile yarışmakta.

Ucuz uçak bileti almak için her zaman internetten iyi araştırma yapılması öneriliyor.

 

Bu haber toplam 4310 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim