• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

Ulan İstanbul'a 100 bin kişi 1.99 TL vermezse...

Ulan İstanbul'a 100 bin kişi 1.99 TL vermezse...
İnternetten yayınlanacak olan dizi Ulan İstanbul dizisine 100 bin kişi eğer 1.99 TL ödeyip izlemezse dizinin yayından kalkacağı açıklandı.

Bu uygulama dizi severleri yakından ilgilendiriyor.Ya diğer sevilen dizilerde aynı yöntemi uygularsa ne olacak?Dizi severler artık ceplerinden para mı ödeyerek dizi izleyecekler..

Uğur Polat, Şebnem Bozoklu ve Salih Bademci'nin başrollerinde oynadığı Ulan İstanbul dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.  Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul reytinglerde yenilince televizyon ekranlarını terkedip internete transfer oldu.

 

Kanal D'nin fenomen dizisi “Ulan İstanbul”, izleyicisiyle internet üzerinden buluşmaya hazırlanıyor. 9 Şubat Pazartesi akşamı 33. Bölümüyle, televizyonda son kez ekrana gelen Ulan İstanbul, 34.bölümden itibaren internet üzerinden yayınlanmaya devam edecek. Dizinin internetteki ilk bölümünü ücretsiz yayınlayacak olan Kanal D, daha sonra 45 dakikalık her bölüm için 1.99 TL ödemek gerekecek.

 

Milliyet'teki köşesinde “İnsanların eskiden bedava izledikleri bir şeye para vererek ulaşacak olmasını bayram sevinciyle karşılayanların sayısı hiç de az değildi.” diyerek  Twitter'daki tepkileri yorumlayan Ali Eyüboğlu, dizinin yeni halinin artılarını ve eksilerini yazdı.

 

Eyüboğlu Bakalım bu seyircinin yüzde kaçı her hafta 1.99 TL verip “Ulan İstanbul”u internetten izleyecek? demeyi de ihmal etmedi. Çünkü onun da hesapladığı gibi “Ulan İstanbul”un internette yaşayabilmesi için her hafta en az 100 bin kişinin satın alması ve izlemesi lazım…

Bu haber toplam 4452 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim