• BIST 9530.47
  • Altın 2473.951
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.7752
  • Siirt 10 °C

Ulan İstanbul'dan kötü haber!

Ulan İstanbul'dan kötü haber!
Ulan İstanbul'dan kötü haber!Kanal D ekranlarında yayınlanan Ulan İstanbul dizisinden şok eden haber geldi..Reytinglerde çakılan dizinimn final yapacağı iddia edildi.

 Kanal D'nin reytinglerde büyük düşüş yaşayan Ulan İstanbul için radikal bir karara imza attığı iddia edildi.

Ulan İstanbul dizisinden hayranlarını şok eden haber!
 
Kanal D’nin yaz dizisi olarak Haziran 2014′de yayınlanmaya başladığı Ulan İstanbul dizisinden kötü haber geldi. Kısa sürede ekranlarda fenomen olan Ulan İstanbul, reyting başarını yeni sezonda da devam ettirmişti. Ancak Ulan İstanbul dizisi beklenmedik bir şekilde Kasım ayı sonlarında reytinglerde büyük düşüş yaşamıştı. Karadayı, O Ses Türkiye ve Paramparça dizilerinin gölgesinde kalan dizi, Aralık ayından itibaren reytinglerde ilk 10 sıraya bile girememeye başlamıştı.
 
Yılın en büyük sürpriz yapan dizilerinden biri olan Ulan İstanbul’da Karlos ve Yaren şarkılarıyla da fenomen haline gelmişti. Ancak dizideki büyük düşüşün önüne bir türlü geçilemedi. Yaz dizisi olarak düşünülen senaryoda haksız yere hapise giren bir abilerini kurtarmak isteyen Kandemir ve çetesi, haksız kazanç elde edenleri çeşitli yollarla dolandırarak 1 milyon TL’yi toplamaya çalışıyorlardı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde 1 milyonu toplayan Nevizadeler parayı çaldırınca yine en başa dönüldü. Senaryodaki bu kısır döngü aşılamayınca da reytinglerde düşüş başladı. Dizi geçen Pazartesi yayınlanan 30. bölümüyle de ilk 10′a giremedi ve reytinglerde 14. sırada yer alabildi.
 
Kanal D yönetiminin Ulan İstanbul dizisi için final kararı aldığı öğrenildi. Ulan İstanbul’un 3 hafta sonra yayınlanacak olan 33. bölümüyle final yaparak ekrana veda edeceği iddia edildi.

Bu haber toplam 2918 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim