• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Siirt Belediyesine ziyaret

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Siirt Belediyesine ziyaret
Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Siirt’e gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Siirt Belediyesini ziyaret etti.

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Siirt’e gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Siirt Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Arslan, Siirt Belediyesi’nin halka hizmet yapma noktasına duyduğu memnuiyeti dile getirerek, "Bugüne kadar Siirt’te yaptığı ve bundan sonra planladıkları çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın beyi tebrik ediyorum. Memnuniyetle görüyoruz ki, özellikle vatandaşa dokunacak, vatandaşın hayatını kolaylaştıracak, vatandaşın Siirt’te daha huzurlu bir şekilde yaşamasına destek verecek birçok projeye el atmışlar. Bu konuda Belediye Başkanımız başta olmak üzere ona destek olan İl Valimize, Milletvekilime, İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yine Siirt Belediyesine destek veren İstanbul Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Sakarya belediyesi dahil olmak üzere bir çok belediyemizin destekleri var. Bu vesileyle tekrardan teşekkür ediyorum. Elbette ki bizim amacımız Sayın cumhurbaşkanımız başta olmak üzere sayın başbakanımız ve bakanlar olarak bizim amacımız vatandaşa hizmet etmek. Dolayısıyla vatandaşa hizmet etme yolunda iyi niyetle çalışan, proje geliştiren, proje üreten ve bunların hayata geçirmek isteyen değerli başkanlarımıza her zamanki gibi destek veriyoruz, vermeye de devam ediyoruz. Siirt Belediye Başkanımız bu anlamda gayretleri önemli, bundan sonrada biz kendilerine destek olacağız. Bakanlık olarak Karayolları Genel Müdürlüğümüz marifetiyle yapabileceğimiz çalışmaları zaten yapıyoruz. Ancak bilinmelidir ki Hükümet olarak her zaman desteğimizi esirgemeden değerli başkanımızın yanındayız. Çünkü amaç belli, amaç vatandaşa hizmet olunca, amaç halka hizmet olunca elbette ki her zaman her türlü desteği veriyoruz. Yeter ki geçmişte veya başka yerler de olduğu gibi amaç başka olmasın, amaç bu ülke insanına hizmet etmek olsun, amaç başkalarının emellerine aracılık edecek, başkalarının emellerine maşalık edecek uygulamalar olmasın. Dolayısıyla bu anlamda hem başkanıma hem çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Siirtli hemşerilerim bilmelidir ki onların hayatını kolaylaştırmak adına çalışan bir belediye başkanı var ve onunla birlikte bir vekili var, bir valisi var. Yeter ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dik dursunlar, yeter ki ülkemizin istikbali, istikrarı ve bekası için millet olmak şuuruyla yola devam etsinler. Biz de her zaman olduğu gibi onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Bakan Arslan’ın Belediye ziyaretine anısına, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından kendisine Siirt tiftik keçisi yününden örülmüş Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı logolu Kilim, Siirt Battaniyesi ve “15 Temmuz Siirt” adlı kataloğu takdim etti.

 

Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim