• BIST 9470.25
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • Siirt 27 °C

Uludağ'dan yine kaza yine ölüm haberi geldi!

Uludağ'dan yine kaza yine ölüm haberi geldi!
Uludağ'dan yine kaza yine ölüm haberi geldi!!Uludağ'da 3 günde 2 kaza yaşandı.Sömestr tatili kana bulandu.3 gün önce küçük bir kızın kızaktan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından bugünde bir facia daha yaşandı.

Bursa Uludağ'da 2 gün önce 7 yaşındaki bir çocuk kızaktn düşerek feci şekilde can vermişti bugün meydana gelen trafik kazasında yaralanan iki kadından biri hayatını kaybetti.

Uludağ'dan yine kaza yine ölüm haberi geldi!

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,olay, bugün akşam saatlerinde kış turizminin gözde merkezi Uludağ’da meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 34 DT 6156 otomobil, karlı yolda kayarak yaya olarak yürüyen 49 yaşındaki Necla Aladağ ile arkadaşı Saniye Yaman’a (44) çarptı. Aracın altında kalan Aladağ, 100 metre sürüklendi. Arkadaşı Yaman ise karların içine savrularak aracın altında kalmaktan kurtuldu. Aladağ ile Yaman olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Necla Aladağ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Yaman’ın eşinin Siirt’te emniyet amiri olduğu, sömestr tatili için Uludağ’a geldikleri öğrenildi.
Araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere Uludağ Jandarma Karakolu’na götürülürken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Bu haber toplam 4645 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim