• BIST 9909.39
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev’e hizmetçi şoku!

Ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev’e hizmetçi şoku!
Ünlü caz ustası Kerem Görsev, geçtiğimiz günlerde yurtdışına çıkmak için çelik kasadaki pasaportunu almak istedi. Çift anahtarlı çelik kasayı açtığında gözlerine inanamadı soyulmuştu..

Görsev, kasada manevi değeri büyük olan eşine ailesinden kalan takılar ile kızının doğumunda gelen altınların da kayıp olduğunu söyledi.

Kerem Görsev, geçtiğimiz günlerde yurtdışına çıkmak için çelik kasadaki pasaportunu almak istedi. Çift anahtarlı çelik kasayı açtığında gözlerine inanamadı.

Torbadaki altınlar, eşine ve kızına ait altın ve mücevherler ve paralar yoktu. Çelik kasanın boşaldığını görünce şok yaşayan ünlü cazcı soluğu karakolda aldı.

Hırsızlığı farkettiği gün izinli olan hizmetçisinden karakola giderek şikayetçi oldu. Kerem Görsev, eşine ailesinden kalan takılar ile kızının doğumunda gelen altınların da kasada bulunduğunu ve bunların da kayıp olduğunu söyledi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, izinli olan Moldovalı hizmetçi Elena E.’yi gözaltına aldı. Elena E,. karakolda hakkındaki iddialarla ilgili konuşmadı.

Elena E’nin kasayı bir anda boşaltmadığı, zaman içinde bazı parçaları alarak çaldığı öne sürüldü. Emniyetteki sorgusunun ardından savcılığa sevk edilen Elena E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

hurriyet

Bu haber toplam 3200 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim