• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Ünlü İkiliden Şoke Eden Flaş Gelişme

Ünlü İkiliden Şoke Eden Flaş Gelişme
Magazin dünyasının kıskandıran isimlerinden olan Selen Soyder ile Tolgahan çifti aldıkları kararıyla hayranlarını üzdü. Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman' ın ayrılık haberi hayranlarını oldukça üzerken Selen Soyder, sosyal paylaşım istesinden hayranlarına

Son dizisinin ardından bir süre ekranlara ara veren Tolgahan Sayışman, iki ay önce İngilizcesini ilerletmek amacıyla gittiği Amerika'nın Los Angeles eyaletinde kaza yapmıştı  Magazin dünyasının kıskandıran isimlerinden olan Selen Soyder ile Tolgahan çifti aldıkları kararıyla hayranlarını üzdü Tolgahan Sayışman'ın Amerika'nın Los Angeles eyaletinde yaptığı kaza, uzun süredir birlikte olduğu Selen Soyder'den ayrılmasına neden oldu. Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder'in ayrılık haberi herkesi şok etti.

 Son dizisinin ardından bir süre ekranlara ara veren Tolgahan Sayışman, iki ay önce İngilizcesini ilerletmek amacıyla gittiği Amerika'nın Los Angeles eyaletinde kaza yapmıştı. Sayışman'ın yaptığı bu kaza, uzun süredir birlikte olduğu Selen Soyder'den ayrılmasına neden oldu.
 
Soyder, Facebook sayfasından takipçilerine şu notu yazdı: "Tolgahan Sayışman ile olan ilişkimiz kaza haberinden sonra sona ermiştir. Birlikte değiliz ve lütfen artık beni eskiye ait olan fotoğraflara etiketlemeyiniz. Hepinizden bu sürece saygı duymanızı bekliyorum, sevgilerimle..."

Bu haber toplam 3073 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim