• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Siirt 14 °C

Ünlü Oyuncuya Mahpus Yolu Göründü!

Ünlü Oyuncuya Mahpus Yolu Göründü!
Yılın uyuşturucu davası olarak bilinen ve aralarında birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı uyuşturucu davasında nihâi karar çıktı.ünlü oyuncu Ahmet Hakan'a 20 yıl hapis cezası istendi.Ayrıntılar haberimizde...

SİİRTAJANS.COM- Birbirinden ünlü isimlerin yargılandığı yılın davası olarak bilinen uyuşturucu davasında tutuksuz olarak yargılanan ünlü oyuncu Hakan Yılmaz için istenen hapis cezası şok etti.Başarılı oyuncu için 2 yıl hapis cezası  istendi.Yaşanan şok gelişme gündeme bomba gibi düştü.

 

Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Koray Candemir, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı yılın uyuşturucu davasında çıkan karar şok etti.Başarılı oyuncu Hakan Yılmaz için 20 yıl hapis cezası istendi.Ünlü oyuncu hapis şokuyla gündeme bomba gibi düştü. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz sanıklar ile 7 tutuklu sanık ve taraf avukatları hazır bulundu.Dava çok sıcak gelişmelere sahne oldu.O davada çok ilginç ayrıntılar günyüzüne çıktı.Ve ünlü oyuncu Hakan Yılmaz için 20 yıl hapis istendi.

 

Ahmet Sağlam’ın uyuşturucu bulduğunda dağıtım yaptığını kaydeden Harun S. “Ahmet Sağlam Hakan Yılmaz’ın arabasını kullandığını özellikle söylüyordu. Bu kendisine bir güven veriyordu. Hakan Yılmaz’ın, Ahmet’in bu faaliyetlerinden haberdar olduğunu zannediyorum çünkü Hakan Yılmaz’da küçük bir uyuşturucu madde yakalanmıştı. Biz büyük bir miktar uyuşturucu sevkiyatını öğrenince soruşturmayı bitirip ünlüleri yakaladık’’ diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4989 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim