• BIST 9548.09
  • Altın 2503.624
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.52
  • Siirt 22 °C

Ünlü top model Bodrum'a yatırım yapıyor

Ünlü top model Bodrum'a yatırım yapıyor
SİİRTAJANS.COM-Seksi Top model Bodrum'da ticarete atılıyor!Naomi Campbell'in bu yaz sıklıkla gelmekde olduğu Bodrum'daki detoks merkezini satın almak istediği ve Bodrum'a yatırım yapmak istediği belirtildi. Campbell'ın bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum'daki

Naomi Campbell'in bu yaz sıklıkla gelmekde olduğu Bodrum'daki detoks merkezini satın almak istediği ve Bodrum'a yatırım yapmak istediği belirtildi. Campbell'ın bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum'daki detoks merkezine ortak oluyor. Dünyaca ünlü manken Naomi Campel Türkiye'den kopamıyor. Türkiye aşığı olan isim sık sık Bodrum'a gelerek tatil yapıyor.

İngiliz, Alman, Japon ve Hollandalı iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerinin akın ettiği ’The Detoks Bay’ adlı detoks merkezinin işletmecisi, aynı zamanda AFM sinemalarının kurucusu Sedat Akdemir, Naomi Campbell ile Kate Moss’un birkaç kez merkezde kampa girdiğini belirterek şunları söyledi:

"Tesisi çok beğendi. Hemen satın alabileceğini söyledi.

Ancak ben burayı dünyada örneği olan birkaç sağlık merkezinden biri yapmak istediğim için kesinlikle satamayacağımı söyledim. Ortaklık teklif edince kabul ettim. Önümüzdeki birkaç ay içinde gelecek ve konuyu netleştireceğiz. Amacım burayı dünyaca ünlü isimlerin sağlıklarına kavuştuğu bir merkez haline getirmek."

Bu haber toplam 2968 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim