• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • Siirt 19 °C

Usain Bolt ile Tek Gece Geçiren Kadından skandal açıklama

Usain Bolt ile Tek Gece Geçiren Kadından skandal açıklama
Jady Duarte,bu bayan dünyaca ünlü isim Bolt ile samimi pozlar veren ve daha sonra yatak resimlerini arkadaşlarına atarak gündeme geldi. efsane atlet ile Olimpiyat köyünde geçirdiği gecenin tüm ayrıntılarını anlattı.

Yol boyunca öpüştüklerini ifade eden bayan o geceyi anlattı.İ ki çocuk annesi olan Duarte'nin anlattıklarına göre onu teyzesi büyütmüş. Hiç İngilizce bilmeyen Jady Duarte, Usain Bolt  ile Googlenin çeviri uygulaması aracılığıyla anlaştıklarını da söyledi ve bunlar daha da şaşırttı.

İşsiz olan genç kadın, Bolt ile geçirdiği gecenin ardından kendisine taksiye binmesi için verilen 100 dolarla birlikte olimpiyat köyünden ayrıldığını da söyledi.

Bu arada Jady Duarte'nin bir dönem Rio'nun en korkunç uyuşturucu tacirlerinden biri olan Douglas Donato Pereira ile ilişkisi olduğu da ileri sürülenler arasında. Diná Terror lakabıyla tanınan Pereira, geçtiğimiz mart ayında öldürüldü. Olayın basına yansımasının ardından tüm gözler Boltun bir süredir birlikte olduğu ileri sürülen Kasi Bennett'e çevrildi.

 

Bu haber toplam 2155 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim