• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Usta Sanatçı Sahnede Yaşamını Yitirdi!

Usta Sanatçı Sahnede Yaşamını Yitirdi!
Türk Halk Müziği 52 yaşındaki usta sanatçı Bilal Ercan önceki gün konser vermek için sahneye çıktı.Usta sanatçı kalp rahatsızlığı olmasına rağmen sahneye çıktı.Sahnede rahatsızlanan usta sanatçı hayatını kaybetti.

52 yaşındaki usta sanatçı Bilal Ercan önceki gün sahnede aniden fenalaşarak yere yığıldı.Kobâniye destek için sahneye çıktığı ve kalp rahatsızlığı oldğu için yapılan ikazlara kulak asmayarak yinede sahneye çıktı.Usta sanatçı sahnede hayatını kaybetti.

Ankara Maltepe'de Kobani'ye destek amaçlı düzenlenen konserde sahnede fenalaşan 52 yaşındaki sanatçı Bilal Ercan yaşamını yitirdi.

Orta Anadolu Kürt Sanatçıları İnsiyatifinin düzenlediği Bilal Ercan’ın bu konseri Kobani’ye destek amaçlı olduğu içinde önemsediği, hastalığına ve ameliyata girecek olmasına rağmen kısa bir süre de olsa sahneye çıktığı kaydedildi.Sahneye çıktıktan bir süre sonra fenalaşan Bilal Ercan’a ilk müdahaleyi salonda sağlık görevlileri yaptı. Ercan, kalp masajı ve elektroşok uygulamasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Bilal Ercan'ın ölüm heberini Facebook sayfasından duyurdu. Sümer Ezgü, ayakta çaldığı bağlamasının Bilal Ercan tarafından tasarlandığını söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim