• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • Siirt 23 °C

Üstad Yaşar Kemal'in son sağlık durumu!

Üstad Yaşar Kemal'in son sağlık durumu!
Türk Edebiyat Tarihinin unutulmaz ve duayen isimlerinden birisi olan yazar Yaşar Kemal hastaneye kaldırılmıştı son sağlık durumu ile alakalı açıklama yapıldı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve hayati tehlikesi olduğu açıklanan ünlü yazar Yaşar Kemal’in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Türk edebiyatının ünlü yazarlarından Yaşar Kemal, 5 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden dün İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Akciğer enfeksiyonu ve kalp ritim bozukluğu bulunan Yaşar Kemal’in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Hayati tehlikesinin bulunduğu açıklanan Yaşar Kemal'in tedavisi solunum cihazına bağlı olarak sürdürülüyor.
PROF. DR. MEHMET AKİF KARAN: “DURUMU STABİL. GENEL DURUMU KONTROL ALTINDA. HERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA GİDİŞ SÖZ KONUSU DEĞİL”
Yoğun bakımda tedavisi süren yazar Yaşar Kemal’in durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, “Durumu stabil. Genel durumu kontrol altında. Herhangi bir olumsuzluğa gidiş söz konusu değil” dedi.
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, yoğun bakımda tedavisi süren Yaşar Kemal’in durumuna ilişkin bilgi verdi. Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Karan, “Dünden beri olan gelişmeler gayet stabil durumda. Genel durumu kontrol altında. Uygun ilaç tedavileri ve destek tedavileri yapılıyor. Herhangi bir olumsuzluğa gidiş söz konusu değil. Bundan sonra da aynı seyrin devam ederek giderek iyileşme belirtilerinin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Akciğer enfeksiyonu ve kalp ritim bozukluğu nedeniyle yoğun bakım biriminde tedaviye alınmıştı. ‘Yoğun bakım biriminde tedavisi ne kadar sürecek’ soruları gelmişti. Bu konuyu şu anda öngörmemiz mümkün değil. Ama durumunda bir bozulma olmaması, seyrinin giderek daha iyiye evrilmesi beklentilerimize sebep oluyor. Bu konuda umutluyuz. Tüm uzman ekiplerimiz, öğretim üyelerimiz hastamızla yakından ilgilenmekte. Kısa zamanda daha iyi haberleri verebilmeyi umut ediyoruz. Ailesi yanında. Onlar da durumun bilincindeler. Gayet uyumlu bir işbirliği içinde tedavisi sürüyor” dedi.

Bu haber toplam 1805 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim