• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • Siirt 4 °C

Uyuşturucu bağımlısı genç polise saldırdı yetmedi marnada intihar ...!!

Uyuşturucu bağımlısı genç polise saldırdı yetmedi marnada intihar ...!!
Uyuşturucu bağımlısı genç polise saldırdı yetmedi marnada intihar ...!! Tekirdağ’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen ve çevredeki vatandaşlara rastalık verdiğinden hakkında suç duyurusunda bulunulan O.B. polislere cok zor anlar yaşattı.yaşanan bu gel

Uyuşturucu bağımlısı genç polise saldırdı yetmedi marnada intihar ...!! Tekirdağ’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen ve çevredeki vatandaşlara rastalık verdiğinden hakkında suç duyurusunda bulunulan O.B. polislere cok zor anlar yaşattı.yaşanan bu gelişme mahalle sakinleri yaşananlara şok oldu. Madde bağımlısı genç polislere taş ve sopalarla saldırdı.

İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI


Polislere yakalanmamak için direnen O.B. uzun süren uğraşlar sonrasında kendisine polis tarafından biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen O.B., Tekirdağ Sahilinde bulunan sahada olan deniz fenerini sıralarında dolaşmaya başladı. O.B.’nin şüpheli tavırları üzerine vatandaşlar emniyet ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.


 
Yapılan ihbar üzerine olay yerine deniz polisi sevk edildi. Polisin kıyıya yaklaştığını fark eden O.B. marinada olan duvarın üstüne çıkarak, kendini aşşağı atacağını söyledi. Bunun üzerine olay yerine sıhhat ekipleri ile ambulans ve destek polis ekibi sevk edildi. Kendisini indirmek için yanına çıkan polislere saldıran O.B., biber gazı sıkılarak etkisiz vaziyete getirildikten sonra akabinde emniyete götürüldü.

Bu haber toplam 4470 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim