• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • Siirt 22 °C

Uyuşyurucu için ÖZBE ÖZ Babasına Mübtela olan evlat öldürdü ve ..

Uyuşyurucu için ÖZBE ÖZ Babasına Mübtela olan evlat öldürdü ve ..
Uyuşyurucu için ÖZBE ÖZ Babasına Mübtela olan evlat öldürdü ve .. Adana'da babasını bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı bir kişi, "O benim babam. Kim babasını bilerek öldürür, yanlışlıkla oldu" dedi.

Uyuşyurucu için ÖZBE ÖZ Babasına Mübtela olan evlat öldürdü ve ..  Adana'da babasını bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı bir kişi, "O benim babam. Kim babasını bilerek öldürür, yanlışlıkla oldu" dedi. 


Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde 14 Ocak 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre Günay Ö. (24) 6 yıl önce uyuşturucu bağımlısı oldu. Baba Nihat Ö. oğlunun uyuşturucu kullandığını öğrenince tedavi olması için ikna etmeye çalıştı. Ancak oğlunu bir türlü ikna edemedi. Oğlu uyuşturucu bulmak için babasından sık sık para aldığı için aralarında da tartışma yaşanmaya başladı. Bu nedenle çıkan kavgalarda baba oğlunu çoğu kez darp etti. Dün saat 16.30 sıralarında da Günay Ö. babasından uyuşturucu almak için para istedi. Ancak baba para vermeyince aralarında kavga çıktı. Havutlu Mezarlığı arkasında çıkan kavgada baba oğlunu yine darp etmeye başlayınca oğlu da yanında getirdiği bıçağı babasının kasığına sapladı. Baba ağır yaralanırken, oğul ise Yüreğir Araştırma Ekipleri tarafından yakalandı. Olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba, hastanede hayatını kaybetti. Nihat Ö.'nün cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

 


Gözaltına alınan oğul ise cinayet büro amirliği ekipleri tarafından sorgulandı. Zanlı sorgusunda susma hakkını kullanmak istediğini söyleyerek konuşmadı. Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

"KASAP ET DERDİNDE KOYUN CAN DERDİNDE"
Adliyeye sevk edilmesi sırasında zanlı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi. Ancak polis zanlıyı tutarak izin vermedi. Zanlı daha sonra hastaneye kan örneği almak için götürüldü. Bu sırada basın mensuplarına, "O benim babam, kim babasını bilerek öldürür, yanlışlıkla oldu" dedi. 


Daha sonra polis aracına getirilen zanlı bir basın mensubunun "Baban seni dövüyor muydu" sorusuna, "Kasap et derdinde koyun can derdinde. Kafamda 81 ilin izi var" diye yanıt verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4816 defa okunmuştur
Etiketler: ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim