• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • Siirt 19 °C

Vali Ali Fuat Atik, Kanal 7 Avrupa kanalına konuk oldu

Vali Ali Fuat Atik, Kanal 7 Avrupa kanalına konuk oldu
Vali Ali Fuat Atik, Kanal 7 (Avrupa) televizyon kanalında yayınlanacak "Meltem'le Zirvedekiler" adlı programın konuğu oldu.

"Meltemle Zirvedekiler" programının yapımcısı ve sunucusu Meltem Dikici, Siirt’in tarihi, kültürü ve turizmini tanıtmak üzere Siirt’te geldi.

Vali Ali Fuat Atik ile bir araya gelerek röportaj yapan program sunucusu Meltem Dikici, Siirt’in tarihi ve kültürel değerlerini ilçeleriyle birlikte Kanal 7 Avrupa ekranlarında tanıtılacağını söyledi.

Vali Ali Fuat ATİK programda yaptığı konuşmada; Medeniyet ve kültür dünyasına büyük katkıları olan Siirt’in, hoşgörünün ve sevginin barışla yoğrulduğu, içinde farklı dillerin konuşulduğu bir kentin çok kıymetli kültürel değerleri de topraklarında barındırdığını söyledi.

Siirt"te turizm potansiyeli yüksek olan iller arasında yer aldığını kaydeden Vali Atik, kadim şehir, Siirt, tarım ve hayvancılık şehri olduğu kadar; Tillo'suyla, Veysel Karan-i Beldesi ile de aynı zamanda bir inanç ve turizm merkezidir. Dolayısıyla bu zengin potansiyelimizi daha iyi tanıtarak, turizm pastasından daha fazla pay almak istiyoruz. Bu yönde çok amaçlı projeler ve yatırımların devam ettiğini belitti.

"Meltem'le Zirvedekiler" programı, Kanal 7 (Avrupa) kanalında 23 Ağustos 2014 Pazar günü saat 15.30'da yayınlanacak.

 

Bu haber toplam 937 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim