• BIST 9524.59
  • Altın 2496.1
  • Dolar 32.5441
  • Euro 34.7282
  • Siirt 13 °C

Vali Ali Fuat Atik, Şehit Ailesini Ağırladı

Vali Ali Fuat Atik, Şehit Ailesini Ağırladı
Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Cumhurbaşkanlığınca “Devlet Övünç Madalyası ve Berat” verilmesine karar verilen, 02 Ağustos 2015 tarihinde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlenen hain saldırısında şehit düşen şe

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Cumhurbaşkanlığınca “Devlet Övünç Madalyası ve Berat” verilmesine karar verilen, 02 Ağustos 2015 tarihinde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlenen hain saldırısında şehit düşen şehit Jandarma Er Mansur Cengiz’in babası Mehmet Fadıl Cengiz ve ailesini ağırladı.

 
Siirt polis evinde, şehit ailesi onuruna verilen yemeğe; Vali Ali Fuat Atik, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, şehit babası Mehmet Fadıl Cengiz eşi Adile Cengiz ve aile yakınları katıldı.
 
Vali Atik burada yaptığı konuşmada, “Devletimizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve her türlü hain terörist faaliyetlerine fırsat vermemek adına vatanın her karış toprağına kanlarını akıtan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Fedakâr şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz, bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Devletimiz bütün imkânlarıyla har daim yanınızdadır. Şehit ve gazilerimizin hatıralarını yücelterek onlara her zaman sahip çıkacağız.” dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından, Vali Atik, şehit ailesiyle bir süre sohbet ederek, şehit babası Mehmet Fadıl Cengiz’e, şanlı Türk bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.

Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim