• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Vali Ali Fuat Atik, Siirt Belediyesine Ziyaret

Vali Ali Fuat Atik, Siirt Belediyesine Ziyaret
Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı ziyaret etti.

Siirt Belediye Başkanlığı girişinde, Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve Belediye personeli tarafından karşılanan Vali Ali Fuat Atik, ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkanlık makamına geçti.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret ederek, şehirde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Siirt Valisi Ali Fuat Atik,  Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile bir süre sohbet etti.

Vali Ali Fuat Atik, Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı ziyaret ederek “Siirt’imizde gördüğümüz güzel çalışmalar hakkında bizzat bilgi almak hem de kentin geleceğine yönelik plan ve projeler hakkında görüşmek üzere bu ziyareti yapmak istedim” dedi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Ali Fuat Atik’in ziyaretinin kendilerine onur verdiğini belirterek, Siirt’in geleceğine yönelik çok ciddi adımlar atıldığını ve daha yaşanılabilir kent olma noktasında çalışmaların Vali Ali Fuat Atik öncülüğünde yürütüldüğünü kaydetti.

Bu haber toplam 1028 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim