• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 27 °C

Vali Ali Fuat Atik’in, 10 Kasım Mesajı

Vali Ali Fuat Atik’in, 10 Kasım Mesajı
Vali Ali Fuat Atik’in, 10 Kasım ile igili mesajı yayınladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu, milli mücadelemizin önderi, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79’cu yıldönümünde, minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

 
Yaşamını milletine adayan, bir imparatorluğun küllerinden yepyeni ve güçlü bir devlet kuran Atatürk, yalnızca bizim tarihimiz için değil, tüm dünya tarihi açısından da saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır. 

Ulu önder Atatürk, temellerini attığı aydınlık yarınlarımızı inşa ederken, ilke ve idealleri ile milletimize daima ışık olmuştur.  Eserlerini ve davasını korumak ve yükseltmek en büyük idealimiz olacaktır.
 
Milletimiz, tarihi boyunca Mustafa Kemal gibi büyük kahramanlar sayesinde aşılması imkânsız görünen nice zorlukları aşmıştır. Bunun en son örneği, 15 Temmuz gecesi bu ülkenin ve milletin hürriyetine, istikrarına, istikbâline, seçilmiş meclisine ve milli iradesine yönelen ihanet hareketi, boşa çıkarılarak tüm dünyaya gösterilmiştir.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız bu günde onun ilkeleri ve gösterdiği hedefe doğru, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünümüzü sonsuza kadar koruma ve yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere hep birlikte taşıyacağız. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum.
 
Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim