• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • Siirt 11 °C

Vali Atik Başkanlığındaki Siirt Heyeti Ankara’ya Çıkarma Yaptı

Vali Atik Başkanlığındaki Siirt Heyeti Ankara’ya Çıkarma Yaptı
Siirt Valisi Ali Fuat ATİK’in başkanlığındaki Siirt Heyeti, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin yayman ve TOKİ yetkililerle görüşerek, Siirt’in sorun ve taleplerini aktardı.

Heyet, hava yolu ulaşımındaki sıkıntıların giderilmesi ve biran önce uçak seferlerinin başlatılması, Siirt-Batman başta olmak üzere Siirt-Eruh, Siirt Pervari ve diğer karayollarında yaşanan sorunları ilgili makamlara ileterek görüştü.

Heyet, Kültür ve Turizm Bakanlığında ilimizde yapımı planlanan Kütüphane ve Kültür Merkezi projelerini görüşerek, sürecin hızlandırılması talebinde bulundu.

Anakara’daki temas ve incelemelerle ilgili açıklama yapan Vali ATİK, ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla il genelinde yatırım projelerini takip edildiğini belirterek, Siirt heyeti olarak başta Ulaştırma Bakanlığımız olmak üzere diğer bakanlıklarda da sorun yaşadığımız yatırımların biran önce başlatılması yönünde olumlu görüşmeler yapıldığını ifade etti.

Vali Atik başkanlığındaki heyette, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu bulundu.

 

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim