• BIST 9794.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Vali Atik, (Çatom) ve Siirt Gençlik Kültür Evinde İncelemelerde Bulundu

Vali Atik, (Çatom) ve Siirt Gençlik Kültür Evinde İncelemelerde Bulundu
Siirt Valisi Ali Fuat Atik, GAP Bölge Kalkınma İdaresine bağlı olarak hizmet veren ‘Çok Amaçlı Toplum Merkezi’ (ÇATOM) ve ‘Siirt Gençlik ve Kültür Evi’nde incelemelerde bulunarak, yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Atik,  ilk olarak Çok Amaçlı Toplum Merkezi’ (ÇATOM)u ziyaret ederek, burada Gap ve Sodes kapsamında yürütülen projeler ve yürütülen kurslar hakkında Çatom Müdürü Pelin Ertekin’den bilgi aldı.

 
ÇATOM’ bünyesinde yürütülen kursları gezerek, kursiyerlerle bir süre sohbet eden Vali Atik, el emeği göz nuru dikiş ve nakış işlemeciliği yapan bayan kursiyerlerin ürünlerini inceledi.
 
Vali Atik Çatom bünyesinde özellikle bayan kardeşlerimize yönelik yürütülen çalışmaları önemsediklerini belirterek, Valilik olarak, kadınlarımızın toplumda sosyalleşmeleri amacıyla yürütülen çalışmalara her zaman destek olacaklarını kaydetti.
 
Buradan ayrılan Vali Atik ‘Siirt Gençlik ve Kültür Evi’nde incelemelere devam etti.
 
Burada Gençlik Evi çalışanları ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Atik, Siirt Gençlik ve Kültür Evi Müdürü İdris Tan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Vali Atik’e bilgi veren Gençlik ve Kültür Evi Müdürü Tan, Halk Eğitim Merkezinden destek alarak, Müzik, Tiyatro,  Fotoğrafçılık, İngilizce Dil Kursu, Bilgisayar, İşaret Dili, Diksiyon ve ses eğitimi kurslarına toplam 402 öğrencinin katıldığını ve kursların devam ettiğini söyledi.
 
Daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Atik, kurslara katılan gençleri tebrik etti.

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim