• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Siirt 4 °C

Vali Atik, Halk Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Atik, Halk Ziyaretlerine Devam Ediyor
Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Baykan ilçesine bağlı Tütenocak köyünde ‘Türköz’ ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Vali Ali Fuat Atik, Baykan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cahit Türköz’ün babası Şemsettin Türköz’ün vefatı nedeniyle, ilçeye bağlı Tütenocak köyünde ‘Türköz’ ailesini ziyaret ederek, başsağlığı ve sabır diledi.
 
Siirt ilinin taziye kültürü ile birlik ve beraberliğin, dayanışmanın yaşandığı örnek bir il olduğunu belirten Vali Atik, “Devlet olarak her zaman  vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını ve mutluluklarını sevinçlerini birlikte paylaşıyoruz. Bu vesile ile merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Ailemize başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.
İl Genel Meclis Üyesi Cahit Türköz ise “Bizleri bu acılı günde ziyaret ederek,  acılarımızı paylaşan ve taziye ziyaretinde bulunan Sayın Valimize ve beraberindeki heyete teşekkür ederim" dedi.
      
Daha sonra Merhum Şemsettin Türköz ruhuna Kuran-ı kerim okunarak, dua edildi.
 
Tüten ocak köyünde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Atik, kendileri ile bir sohbet etti.
 
Tütenocak köyü taziye ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet Veysel Karani beldesine geçti.
 
Veysel Karani Belde Emniyet Amirliğini ziyaret eden Vali Atik, beldede yürütülen güvenlik ve asayiş konularında yetkililerden bilgi aldı.
 
Vali Atik’in ziyaret programına, Siirt Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, Baykan Kaymakamı Cuma Çotu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdür Vekili, Saruhan Kızılay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat eşlik etti.

 

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim