• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • Siirt 12 °C

Vali Atik korucuların sorunlarını dinledi

Vali Atik korucuların sorunlarını dinledi
Siirt Valisi Ali Fuat Atik Korucular Günü'nde onlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

VALİ ATİK, GÜVENLİK KORUCULARIYLA BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

VALİ ATİK GÜVENLİK KORUCULARININ SORUN, TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

İl, ilçe ve Köy genelinde görev yapan güvenlik korucularının katıldığı ‘Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantısı’, Vali Ali Fuat Atik’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Siirt Valiliği Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; güvenlik korucularının yaptıkları çalışmalar, özlük hakları ve yaşadıkları sorunlar ile bunların çözüm yolları ele alındı.

Toplantıya; Vali Ali Fuat Atik, Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu, Mahalli İdareler Müdürü Feridun Ertaş, bazı kurum amirleri ve güvenlik korucuları katıldı.

 

Vali Atik, Güvenlik korucularına hitaben yaptığı konuşmada, kahraman güvenlik korucularının büyük fedakârlıklar içerisinde görev yaptıklarını belirterek, sorunların çözümünde ellerinden gelen desteği her zaman sunacaklarını ifade etti.

 

Güvenlik Korucularımızın özlük haklarında iyileştirmeler yapıldığına dikkat çeken Vali Atik, güvenlik koruculuğu sistemi ile ilgili hayata geçirilen yasal düzenlemeler, korucularımızın daha iyi şartlarda görev yapmalarına imkan sağlayacaktır.” dedi.

Konuşmasında birlik, beraberlik mesajları veren Vali Atik, il genelinde kararlılıkla sürdürülen terörle mücadelede polis, asker ve güvenlik korucularının iyi bir uyum ve koordinasyon içinde görev yaptıklarını belitti.

 

Vali Atik, güvenlik korucularımızın sorun ve talep ve önerilerinin çözüme kavuşturulabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Toplantıda, güvenlik korucularına tek tek söz veren Vali Atik, kendisine iletilen sorun, talep ve önerileri not alarak, ilgili yetkililere gereğinin yapılması yönünde talimat verdi.

Toplantı, yapılan konuşmaların ardından sona erdi. 

Bu haber toplam 2629 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim