• BIST 9676.24
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 28 °C

Vali Atik, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Vali Atik, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi
Vali Atik, köy muhtarlarının sorunlarını masaya yatırdı

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, İl Merkezine bağlı Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına; Vali Yardımcısı Yunus Koç, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Harman, İl Mahalli İdareler Müdürü Feridun Ertaş ile Merkeze bağlı Köy muhtarları katıldı.

Vali Atik, köy muhtarlarının sorunlarını, dilek ve taleplerini konuşmak ve çözüme kavuşturmak amacıyla toplandıklarını söyledi.

Köy Muhtarları bulundukları beldelerde devletin temsilcileri olduğunu kaydeden Vali Atik, ‘Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın medeniyetin sunduğu nimetlerden en iyi şekilde yararlanması ve hayat standartlarının daha da yükseltilmesini hedeflediklerini’ söyledi.

Devlet-vatandaş kucaklaşmasının önemine de vurgu yapan Vali Atik, Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı kırsal kalkınma projelerinden bir olan Köydes projeleri ile Köylerimizin alt-üst yapı gibi en temel ihtiyaçlarının büyük bir kısmının ortadan kaldırıldığını belitti.

Konuşmaların ardından muhtarlar, köyleri ile ilgili güvenlik, eğitim, sağlık, aydınlatma ve ulaşımla ilgili taleplerini Vali Atik'e aktardı.

Köylerdeki sorunlarının giderilmesi amacıyla, yetkililere not aldıran Vali Atik, bütçe imkânları dâhilinde sorunların değerlendirileceğini bildirdi.

Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim