• BIST 9548.09
  • Altın 2491.141
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.583
  • Siirt 27 °C

Vali Atik, Yaralı Askeri Hastanede Ziyaret Etti

Vali Atik, Yaralı Askeri Hastanede Ziyaret Etti
Baykan ilçesine bağlı Çukurca köyü kırsalından ilçe merkezine dönen sivil bir aracın bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından yapılan hain saldırıda bir asker şehit olurken, bir uzman çavuş ve bir güvenlik korucusu yaralandı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, yaralı askerleri Siirt Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Yaralıların sağlık durumları hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Vali Atik, daha sonra yaralı uzman çavuşu alnından öptü.

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Atik, bu tür terör saldırıların terörle mücadeledeki azimlerinden vazgeçiremeyeceğini söyledi.

Vali Atik, "Bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu bir askerimiz şehit oldu. 2 yaralımız var. Yarlılarımızın hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Bizler devlet olarak dimdik ayaktayız. Bu saldırılar ne bizim gücümüzü tüketir ne de bizi terörle mücadeledeki azmimizden vazgeçirtir. Sonuna kadar terörle azimle ve kararlılıkla mücadele edeceğiz. Şehidimize Allah’tan gani gani rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." dedi.

Vali Atik’in hastane ziyaretine; Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Yunus Koç ve Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay eşlik etti.

 

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim