• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 23 °C

Vali Atik’in ‘24 Temmuz Basın Bayramı’ Kutlama Mesajı

Vali Atik’in ‘24 Temmuz Basın Bayramı’ Kutlama Mesajı
Siirt Valisi Atik’in ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ Kutlama Mesajı yayımladı.

Siirt Valisi Atik’in mesajı şöyle; “24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması dolayısıyla, her yıl 24 Temmuz günü ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kutlanmaktadır.

Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan unsurların başında gelmektedir.

İçinde bulunduğumuz iletişim çağında, yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bizi bilgilendirmenin yanı sıra vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir görev ve sorumluluğu da üstlenmektedir.

Özellikle 15 Temmuz'da milli irade ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsüne karşı basınımızın, ülkesi ve milleti için ne kadar önemli bir görev icra ettiğine bütün dünya şahitlik etmiştir.

Görevlerini özveriyle yerine getiren, ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren, tüm basın mensuplarının ‘24 Temmuz Gazeteciler Basın Bayramı’nı kutluyor, ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
 
 

 

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim